Στρώματα & Αεροστρώματα

Μονόσπαστο Στρώμα

Στρώμα νοσοκομειακής κλίνης από αφρολέξ, με ένα σπάσιμο, (στα 70cm), στο ύψος της πλάτης. Επενδεδυμένο από μαλακό ανθεκτικό και υποαλλεργικό ύφασμα με φερμουάρ. Διαστάσεις : 1,90cm x 90cm x10cm.


Πολύσπαστο Στρώμα

Στρώμα νοσοκομειακής κλίνης από αφρολέξ, με δύο σπασίματα, (στα 70cm και 96 cm). Επενδεδυμένο από μαλακό ανθεκτικό και υποαλλεργικό ύφασμα με φερμουάρ.Διαστάσεις: 1,90cm x 90cm x 10cm.


Στρώμα Νερού Μονό TELO

Το στρώμα νερού TELO CARE είναι κατασκευασμένο από πλαστικό εξαιρετικής αντοχής και έχει τρεις αυτόνομους τομείς που γεμίζουν νερό. Ο κάθε τομέας παίρνει περίπου 17 λίτρα νερό.
Το στρώμα νερού διανέμει σωστά την πίεση που ασκείται στα διαφορά σημεία του σώματος που έρχονται σε άμεση επαφή και δεν επιτρέπει την τοπική αύξηση της πίεσης.Προσφέρεται με ένα ειδικό σωλήνα για να το γεμίζετε νερό.Kατάλληλο για την αντιμετώπιση και φροντίδα κατακλίσεων και για ξεκούραση.


Αερόστρωμα Κατακλίσεων Κυψελωτό

Αμερικάνικο αερόστρωμα και αντλία GENESIS II με εναλλασσόμενη πίεση αέρος. Ιδανικό για πρόληψη αλλα και θεραπεία των κατακλίσεων. Tο αερόστρωμα σε όλη την επιφάνεια του έχει υποδιαρέσεις σε δύο σειρές από κυψέλες οι οποίες φουσκώνουν και ξεφουσκώνουν εναλλακτικά με την βοήθεια της αντλίας (αεροσυμπιεστή ). H συνεχής κίνηση βοηθά στη αποφυγή ελκών που δημιουργούνται από την κατάκλιση. H πίεση του αέρα ρυθμίζεται ανάλογα με το βάρος του ασθενή.

Στρώμα:
– Διαστάσεις: 198cm x 89cm x 6,3cm
– Μέγιστο βάρος χρήστη: 115kg
– Υψηλή ποιότητα κατασκευής και αθόρυβη λειτουργία
– Με ρυθμιστή επιπέδου πίεσης για απόλυτη προσαρμογή στις απαιτήσεις του ασθενή
– Η αντλία κρεμιέται από το κρεβάτι ή τοποθετείται στο έδαφος (καλώδιο 3m)
– Στρώμα με ” αυτιά” για να εφαρμόζει καλά στο στρώμα του κρεβατιού ( διπλώνει από κάτω)
– Εγγύηση 1 χρόνο
– Με έγκριση CE από την Ευρωπαϊκή Ένωση

Τεχνικά χαρακτηριστικά αντλίας:
– Διακόπτης ON/OFF
– Αυξομειούμενη πίεση αέρα
– Διαστάσεις: 26cm x 13cm x 8cm
– Εύρος πίεσης: 50 – 105mmHg
– 10 watt