Μεθόδοι Αποστολής

ΤΡΟΠΟΙ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ
Όλες οι παραγγελίες μέχρι 5 κιλά, αποστέλλονται εντός Ελλάδος με συνεργαζόμενη εταιρία Courier και οι παραδόσεις πραγματοποιούνται καθημερινά Δευτέρα έως Παρασκευή, απο τις 09:00 έως τις 17:00.

Όλες οι παραγγελίες είναι δυνατών να παραληφθούν από το φυσικό μας κατάστημα Αγ. Ελευθερίου 31, Χανιά (έναντι Νοσοκομείου).

Για ογκώδεις παραγγελίες που υπερβαίνουν το βάρος των 5 κιλών, παρακαλούμε όπως επικοινωνήσετε μαζί μας για τον τρόπο αποστολής καθώς και για το κόστος των μεταφορικών.

ΧΡΟΝΟΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ
Με την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας (*), η αποστολή πραγματοποιείται σε 1 ως 3 εργάσιμες ημέρες, εκτός αν υπάρχει διαφορετική ένδειξη στη σελίδα του προϊόντος.

Για τις περιοχές που χαρακτηρίζονται ως «δυσπρόσιτες» από την courier, ο χρόνος αυτός μπορεί να διαφέρει.

(*) Για παραγγελίες που έχουν γίνει με την κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό θα πρέπει να έχει επιβεβαιωθεί η καταβολή των χρημάτων από την τράπεζα.

ΚΟΣΤΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ
Για αποστολές εντός της πόλης των Χανίων το κόστος μεταφορικών είναι 2,4€ για δέματα μέχρι 3 κιλά και 0,8€ για κάθε επιπλέον κιλό.

Για αποστολές στην υπόλοιπη Ελλάδα το κόστος μεταφορικών είναι 2,5€ για δέματα μέχρι 3 κιλά και 1€ για κάθε επιπλέον κιλό.

Για ογκώδη αντικείμενα παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.